Cada any, amb l'inici de la temporada turística, el Servei d'Assessorament Lingüístic municipal envia una circular als diferents establiments de restauració, hoteleria i comerç a fi d'animar-los a incrementar l'ús de la llengua catalana en el sector turístic.




Amb aquesta circular s'hi inclouen una sèrie de recursos a mida per a l'empresariat: des de traductors, correctors, pàgines web d'elaboració de menús en diversos idiomes a models de documents administratius, programes de facturació, vocabularis específics i subvencions. I també explicant els serveis dels quals poden disposar al mateix servei lingüístic (tots ells gratuïts), com ara cursos específics de català per a treballadors del sector turístic, del qual en aquests monents en finalitza una edició.

En definitiva, com una guia de material divers en línia per donar respostes a diversitat de dubtes lingüístics a l'empresa gabellina. L'usuari pot accedir a aquests recursos des dels següents enllaços:
http://sal.balearweb.net/get/directori_de_recursos_%20linguistics_per_a_empresa.doc i des de la web municipal www.ajcapdepera.net
 
Més informació al Servei d'Assessorament Lingüístic municipal: 971 819201.