La Fundació Suñol és una entitat privada sense ànim de lucre que impulsa un projecte per tal d’afavorir la difusió i la producció artística d’avantguarda.

Aquesta fundació és capdevantera, en aquests moments a Barcelona,  en activitats relacionades amb l'art contemporani del segle XXI, aposta per la creació innovadora i vol oferir una nova plataforma de coneixement des de l'espai Zero, que serà on s'expondrà el projecte una vegada sigui realitzat. Està situat al Passeig de Gràcia, 89.

El projecte becat a n'Antònia del Río segueix treballant en la línia dels projectes anteriors desenvolupats a partir del màster que ha realitzat sobre Produccions artístiques i recerca. Es tracta d'una investigació sobre la Memòria del món a través dels llibres i una recerca en el concepte de biblioteca, no tant des de la seva matèria sinó des del concepte.

La beca té una durada de sis mesos en la que disposarà d'un taller per treballar en el projecte que han emprat altres artistes consagrats de la fundació com Zush. A part se li abonaran honoraris per aquesta feina a part del presupost per produir el projecte.




Un cop més Cap Vermell és congratula de poder anunciar que ciutadans i ciutadanes del municipi obtenguin el reconeixement de la seva feina i de la seva vàlua.