Davant de la incapacitat de l'equip de govern d'arribar a un acord per aprovar els pressuposts amb cap dels partits de l'oposició i, com mesurada desesperada fan un comunicat a través de la regidora de Serveis Socials Margalida Bover, per a una vegada més confondre i enganyar els ciutadans de Capdepera.
Li volem recordar a la Sra. Regidora, que l'obligació i responsabilitat d'aprovar uns pressuposts és única i exclusiva de l'equip de govern a què ella pertany, i és l'obligació dels partits de l'oposició fer una gestió de control d'aquesta i de la resta de les matèries, tal com venim realitzant.

També volem informar a la regidora, ja que no està present en les comissions d'hisenda, que si EU-EV no dóna el seu suport a aquests pressuposts, és per la diferència de 2.200.000 euros entre els ingressos d'aquest ajuntament i les despeses que ens proposen. És més, aquesta diferència no n'ha fet més que augmentar des de que  ens presentaren el 1er esborrany de pressupost.


EU-EV mai no ha recolzat rebaixes a les partides de Serveis Socials i de fet per aprovar els pressuposts de l'exercici 2009 (que havien d'haver estat aprovats fa mesos) hem demannat rebaixes econòmiques d'altres àrees menys importants en època de crisi.


Aprofitem l'ocasió per recordar que avui dia 19-08-09 entra en vigor la nova llei de serveis socials que garanteix el dret a aliment, habitatge i vestimenta, entre altres, a tots els ciutadans de les Illes, per tant, aquests serveis passen a ser de prestació obligatòria per part de l'administració.


Aquesta iniciativa, pionera en Espanya, cal assenyalar que s'ha dut a terme des de la Conselleria d'Afers Socials actualment dirigida per Esquerra Unida.

Virgínia Urdangarín. EU-EV de Capdepera