En la data simbòlica del 14 d'abril, una representació de Més per Capdepera es va unir per rendir homenatge als qui, amb sacrifici i determinació, van lluitar per la llibertat i la democràcia en moments de dificultat i opressió. És un recordatori dels valors que han forjat la nostra societat i dels esforços continuats per preservar-los.

En aquest petit acte d'ofrena floral, es va recordar els herois i les heroïnes que han deixat un llegat indeleble en la història del nostre poble. La lectura del manifest ha estat un record a totes les víctimes del feixisme i un compromís renovat amb els ideals de la República i els drets de la veritat, la justícia, la reparació, a les garanties de no repetició i a la memòria.


Capdepera continua fent honor als seus valors i a la memòria dels qui van lluitar per ells. En moments com aquests, reafirmem el nostre compromís amb la construcció d'una societat més justa i igualitària, on els principis de dignitat i respecte siguin inalienables per a tots els seus membres. Per un futur sense feixisme!

Aquests actes són vitals per demostrar la importància que s'ha de donar al nostre passat per tenir present i saber quin futur aspirem a construir.