“Sembla mentida que unes obres que varen tenir un cost extra de quasi 200.000 €, per la manca de previsió de  l'equip de govern, ja tenguin defectes”














Cal recordar que les obres del carrer de l'Agulla, que partien amb un pressupost inicial de més de 600.000 €, varen ser objecte de multitud d'actuacions no previstes, per valor de quasi 200.000 €, a causa de la falta de previsió de l'equip de govern, com ara la plantació de moreres, l'ampliació de la xarxa de sanejament, la reparació de la xarxa de drenatge i la reposició de l'aigua potable.
Tot i que Més per Capdepera ja havia advertit, abans de la licitació, que tot això havia de formar part del projecte inicial, no només no va ser així, sinó que, a més, aquests imprevists s'han adjudicat després per emergència i a dit. Per no parlar dels problemes amb la il·luminació dels fanals, que també es varen haver de resoldre sobre la marxa.
Doncs bé, aquesta obra del carrer de l'Agulla, acabada fa escasos mesos, ja mostra les primeres zones degradades, com hem vist recentment, amb forats a l'asfalt o amb l'enfonsament dels escocells on hi ha els arbres.
Malauradament, aquest problema de l'asfalt no és el primer cop que el veim en el nostre municipi, ja que són nombrosos els exemples de carrers asfaltats on apareixen desperfectes al poc temps, o de queixes pel poc gruix del material que hi fan servir, cosa que significa haver de posar pegats cada dos per tres.
Aquesta obra del carrer de l'Agulla ha d'estar dins el termini de garantia i per tant reclamam a l'equip de govern que exigeixi a l'empresa contractista que adobi els defectes que han sorgit a l'obra executada, si no ho ha fet ja.

Més per Capdepera