Dia 17 de juny inaugura l'exposició "El meu entorn" d'Andreu Maimó i dia 14 d'agost el concert benèfic de Pablo López“El meu entorn” és l’exposició d’Andreu Maimó, que comisariada per ABA ART LAB s'inaugurarà a la Torre de Canyamel divendres dia 17 de juny. A. Maimó és un artista felanitxer, autodidacte i multidisciplinari. Treballa els elements de la natura, figueres sobretot, captats i materialitzats en forma d'escultures en ceràmica, olis sobre llenç, papers al carbonet i llapis, així com obra gràfica en xilografia, i ofereix a l'espectador una experiència completa de l'univers maimoià.

Pere Antoni Pons diu: “Andreu Maimó mescla els pigments igual que deu segles de pagesos abans que ell han preparat el menjar per a les bísties. Andreu Maimó és un pagès dels colors i de les formes”.

Podeu veure aquesta exposició fins el 31 d'octubre.Per altra banda, la proposta de Pablo López, com a concert a benefici de l'associació d'amics de Tilloli, ja ha cobert més del 50% d'aforament. Si hi voleu anar no vos torbeu en comprar les entrades.