L’associació hotelera de Capdepera vol felicitar els xefs Álvaro Salazar i Andreu Genestra pel reconeixement que acaben de rebre a la Guía Michelín 2022. Les dues estrelles de Salazar converteixen el nostre municipi en la millor destinació gastronòmica de les Balears, ja que és l’únic restaurant de totes les illes que compta amb aquest reconeixement. 

Voro, el restaurant d’Álvaro Salazar, ubicat al Cap Vermell Gran Hotel, a Canyamel, ha aconseguit la seva segona estrella Michelín, i es converteix així en l'únic restaurant de les Illes amb la doble distinció. Per la seva part, Andreu Genestra, amb el restaurant del seu mateix nom, ubicat a l’hotel Predi Son Jaumell a Capdepera, ha aconseguit revalidar l’estrella que ja tenia.

Per a la destinació turística de Capdepera és un orgull poder presumir de tenir alguns dels millors professionals de la restauració de Mallorca i que se’ls reconegui la seva feina amb aquesta distinció internacional.

Des de l’associació hotelera de Capdepera volem donar públicament l’enhorabona als dos xefs i als seus equips i felicitar-los per la feina que dia rere dia duen a terme als seus restaurants i que han aconseguit posar el nostre municipi al mapa de la gastronomia internacional.