Durant el mes de juny, i com una de les actuacions incloses en el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de Capdepera, s’inicià la campanya d’estalvi energètic i consum responsable “Amb energia positiva”. Aquesta campanya proporciona recomanacions a la ciutadania sobre com dur a terme un consum més racional i sostenible de l’energia a les llars alhora que permet, a través d’una aplicació informàtica, conèixer els hàbits de la ciutadania en la seva vida quotidiana i com aquests poden modificar-se per tal que siguin els més eficient possibles.

Estava previst que durant el mes d’octubre es duguessin a terme unes xerrades de sensibilització destinades a promocionar l’ús de l’aplicació a les entitats municipals, els escolars i la ciutadania en general. Degut a la situació actual de pandèmia s’ha decidit elaborar un vídeo explicatiu de com funciona aquesta aplicació i quines recomanacions hem de seguir per incrementar la nostra eficiència energètica.

Aquest és el vídeo que també es podrà consultar des del web municipal:

Aquesta campanya compta amb el suport del Consell de Mallorca

A la web de l’ajuntament està disponible tot el material en format digital de la campanya i a través del següent enllaç https://oncapdepera.com/calculadora.php?lang=ca podreu conèixer l’eficiència energètica de la vostra llar.

Ajuntament de Capdepera



Nota de redacció:
Dia 7 de juny de 2020 publicàvem la campanya amb el material de la campanya.
http://www.capvermell.org/index.php/agenda/comunicats/26470-campanya-d-estalvi-energetic-i-consum-responsable