NOTA DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT DE CAPDEPERA 16-07-2020

"Costes ha dictaminat que les obres no contemplen delicte urbanístic tal i com denuncià el GOB"

 
 
"L’Ajuntament de Capdepera ha reprès les obres de reparació del passeig de Cala Rajada després que Costes les aturàs per estudiar la denúncia del GOB relativa a que les obres representaven un delicte mediambiental.
 
La Demarcació de Costes autoritza continuar amb el projecte i paral·lelament continúa la discussió entre els serveis tècnics municipals i els de Costes en relació a l’autorització de dos punts on s’ha fet l’obra i per aquest motiu s’ha iniciat un procés de proposta de sanció al qual l’Ajuntament hi presentarà al·legacions.
 
En aquest sentit, el batle Rafel Fernández, ha manifestat que “l’Ajuntament i jo mateix hem estat molt preocupats perquè l’acusació del GOB sobre un possible delicte mediambiental que implicava responsabilitats penals, però el celador de Costes ha comprovat in situ l’estat de les obres i ha demostrat que no hi ha delicte mediambiental. Per tant ha quedat evident la poca fonamentació de la denuncia del GOB”.


 
La regidora d’Urbanisme, Vies i Obres, Mónica Viejo, ha manifestat que hi haurà un pas obert des de la plaça Castellet fins a la plaça Son Moll, per garantir l’accessibilitat de tot el passeig. Se reiniciaran les obres des de la plaça de Son Moll cap a na Ferradura i se cercarà l’obertura total del passeig per minimitzar els danys colaterals i es prioritzarà la zona de bars i restaurants per damunt de la zona de na Ferradura, per afavorir el moviment del teixit empresarial".