La companyia, que en 2019 ja va donar 125 tones d'aliments, reafirma el seu procés de donacions amb els menjadors socials i les entitats benèfiques de Balears en la crisi ocasionada per la Covid-19.
Treballador del magatzem logístic ubicat a Mercapalma

 

Mercadona ha entregat tres tones de productes de primera necessitat al Banc d’Aliments de Mallorca, com pollastre, formatge, embotits, entre d’altres, durant la situació excepcional que viu el país ocasionada per la Covid-19 amb l’objectiu de “continuar atenent als col·lectius més desfavorables”.

A més, la companyia de supermercats manté les donacions als menjadors socials i entitats benèfiques de Balears, i ha posat en marxa noves mesures que garanteixen tant les mesures de seguretat de les persones i el subministrament d’aquestes organitzacions.

En concret, Mercadona col·labora amb el Banc d'Aliments de Mallorca, els Bancs d'Aliments Municipals de Maó i Ciutadella de Menorca, Càritas Diocesana d'Eivissa i Formentera, amb el menjador social d'Inca, amb el menjador social en Ca l'Ardiaca II, amb el menjador social Tardor, amb el menjador social Estrelles & Follets a Palma i amb els menjadors socials que gestiona Càritas Diocesana d'Eivissa i Formentera a l'illa d'Eivissa.

La directora de Relacions Externes de Mercadona a les Illes Balears, Bárbara Ordás, ha recordat que l’any passat van donar 125 tones d’aliments a aquestes organitzacions de Balears i ha explicat que “la situació d’excepcionalitat que estem vivint és molt canviant i requereix per part nostra agilitat en les nostres decisions i plantejaments", i ha insistit que busquen "donar resposta a les demandes de les persones més necessitades en aquesta situació".

D’altra banda, el president del Banc d’Aliments de Mallorca, ha agraït la labor de la companyia i ha recordat que “en aquests moments les donacions són més importants de l’habitual, ja que es necessiten molts més recursos per a les persones vulnerables”.

 

El Pla de Responsabilitat Social de Mercadona

Mercadona col·labora a Espanya amb més de 210 menjadors socials i 60 bancs d'aliments. En 2019 va donar més de 9.100 tones d'aliments. També, treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seves botigues amb murals de trencadís, elaborats per més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.

D'altra banda, el Pla de Responsabilitat Social també inclou línies de sostenibilitat mediambiental.Final del formulari


(notícia patrocinada)