...no estam per res d'acord en treure zones verdes al passeig ja que hi ha arbres emblemàtics i zones que creiem que cal respectar. L'excusa del govern (sorprenent pacte PSIB-Es Grup El Pi) de l'elevat cost per no fer zones verdes i/o suprimir-ne algunes existents és això, una mala i insuficient excusa. No volem un passeig ple de ciment....
.



Des del Partit Popular de Capdepera volem comunicar que estam a favor d'una reforma del passeig marítim i solucionar així el problema existent en aquest passeig entre zona de pas i terrasses dels restaurants, bars etc. Cal fer una reforma i que la zona de pas sigui al costat del mar deixant la zona de terrassa dels locals al costat dels mateixos locals, però no estam per res d'acord en treure zones verdes al passeig ja que hi ha arbres emblemàtics i zones que creiem que cal respectar. L'excusa del govern (sorprenent pacte PSIB-Es Grup El Pi) de l'elevat cost per no fer zones verdes i / o suprimir algunes existents és això, una mala i insuficient excusa. No volem un passeig ple de ciment i creim que hi ha possibles solucions si es volen i es vol treballar per a això. Amb els doblers pressupostat l'equip de govern ha anat allò més fàcil i a tirar pilotes fora com de costum (com ja van fer amb la reforma de aceres de Cala Rajada que en menys de 6 mesos ja les poden tornar a reformar) per fer callar al poble i als partits polítics que demanen a crits aquesta reforma però no perquè es realitzi de qualsevol manera. Com ja vam dir durant la campanya i de fet, seguim pensant, que les coses ben fetes des d'un principi encara que siguin més costoses eviten futurs despeses. En ser una reforma d'un passeig (que se suposa que durarà molts anys) entenem que es pot fer millor i amb un projecte diferent i de l'agrat del contribuent. Repetim un "SI" a una reforma del passeig marítim i un "NO" a aquest projecte.

No podem passar per alt la nostra sorpresa amb les massives queixes de MÉS per Capdepera, quan MÉS per Mallorca ha estat els últims quatre anys a la Conselleria de Turisme i han tingut temps més que suficient per revisar el projecte.

Aprofitam per demanar a l'equip de govern que deixi de banda la política totalitària dels últims anys fins a data d'avui i evolucioni amb una política de més negociacions més informació i més consens, sobretot en decisions tan importants pel bé del nostre municipi, recordant les seves paraules "venim a servir ... i no a servir-nos de ..." FACIN UN BON SERVEI AL MUNICIPI i ESCOLTIN ABANS D'ACTUAR".