Esquerra Unida de Capdepera celebra els bons resultats electorals de diumenge al municipi de Capdepera i també l'acceptaació per part de la Junta Electoral del pacte i la confirmació de la llista municipal



Diumenge passat al municipi de Capdepera van anar a votar uns 4690 veïns, una xifra major a la de les eleccions passades, que va ser al voltant de 4100 votants, gairebé unes 600 persones més que es van animar a participar de les eleccions, el que marca una clara intenció de participació ciutadana en creixement.

La coalició d'Esquerra Unida i Podem va esdevenir la segona força més votada a Capdepera amb 936 vots després del PSOE. Un resultat més que positiu, que ens anima a seguir endavant, representant a la classe treballadora amb mes forces, dedicació i transparència.
 
Estem molt agraïts a tots els que van dipositar el vot de confiança en nosaltres.



Així mateix també, fem esment que també diumenge la Junta Electoral de Manacor accepta la nova coalició municipal d'Esquerra Unida de Capdepera i Podem, per formar ara la coalició amb el nom de "UNITS PODEM CAPDEPERA". També la Junta Electoral confirma la llista municipal.

1

Romano

Jonathan Axel

2

Gutierrez Panal

Lucia

3

Rodriguez Urbano

Antonio

4

Gonzalez Perez

Irene Del Mar

5

Morell Sanso

Xavier

6

Sanchez Portillo

Concepcion

7

Diaz Hernandez

Francisco

8

Megias Jaramillo

Isabel

9

Castellanos Castilla

Deogracias

10

Lozano Gutierrez

Judit

11

Morant Schnitzler

Gonzalo

12

Gaya Martinez

Marta

13

Bernal Gutierrez

Luis Miguel

14

Contreras Cañas

Sonia

15

Salort Buenaventura

Bartolomeu Miquel

16

Zuazola Lopez

Ainhoa

17

Amir Garland

Camilo