Amb la participació d'empreses de Capdepera i de tota la comarca


Avui dia 20 ha tengut lloc a Manacor el I Fòrum d’Empreses Inclusives organitzat pel servei d'inserció laboral d’Aproscom Fundació.

Aproscom Fundació és una entitat sense ànim de lucre que es va fundar l’any 1969 i que té l’objectiu de treballar per a millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat intel·lectual i la dels seus familiars.

La missió del servei d’inserció laboral d’Aproscom Fundació és doble: per una part, aconseguir que les persones amb discapacitat intel·lectual s'incorporin al mercat de treball i, per l'altre, que els equips humans de les empreses estiguin satisfets amb l'experiència.

La jornada ha donat inici amb la presentació per part de na Catalina Riera, batlessa de Manacor i  Bàrbara Ramon, responsable del servei d´inserció laboral. A continuació, han començat les intervencions de quatre empreses de la comarca que tenen persones del servei treballant amb ells. Com ara el cas de Burger King; Park Hyatt, que ha parlat sobre l’adaptació al lloc de treball;  Som Hotels, que ha aportat la visió de la inclusió laboral des del pla estratègic de l’empresa i Agromart; que ha explicat la figura del suport natural dins l’empresa.

Finalment, Lídia Vázquez ha parlat sobre el paper de la dona amb discapacitat dins el mon laboral.

L’acte ha conclòs amb les paraules den Toni Gayà, gerent de l’entitat i amb un vermut elaborat des del servei de càtering de l’entitat.

El I Fòrum d’empreses inclusives ha estat  una jornada dedicada a les empreses que col·laboren de manera directa o indirecta en el foment de la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i ha propiciat crear sinèrgies entre el món empresarial, compartint experiències i impressions vers la inclusió de persones amb discapacitat dins els seus equips de treball.