El proper dissabte, 20 de maig a Es Figueral.



A partir de les 15 hores






 

 El Poliesportiu Es Figueral de Capdepera, tot coincidint amb el Mercat Medieval, aquest dissabte dia 20 es vestirà de gala per acollir els prop de 200 participants que prendran part en l'Internacional de judo Reshinkan. Lituània, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Andorra, Noruega, 3 clubs de Barcelona, ​​4 de Menorca, 1 d'Eivissa i la quasi totalitat de la nostra illa més gran és el quadre de presentació d'aquesta vint sisena edició, Sub 15, cadets i els sènior mesuraran les seves forces per pujar al més alt del podi.
Inici a les 15:00 amb el concert de rock a càrrec de * Frisses Tanmateix * durant el temps d'escalfament. A partir d'aquest moment l'emoció i l'espectacle aquestes assegurats

CAMPIONAT DE MALLORCA PROMESES 
5 PRIMERS, 5 SEGONS i 6 TERCERS LLOCS

Les promeses del Renshinkan van tenir el seu torn dissabte passat. Uns 80 nois / es, representat als clubs de Mallorca van ser els que es van desplaçar fins a Calvià per disputar un campionat oficial com és el de Mallorca. El Club RSK va estar molt bé i molts van ser els que es van classificar per a prendre part en el de les Balears.
Els resultats finals són:
Medalla d'or: Carme Triay, Irene Alba, Saif EL Arjouni, Marc Vives, i Lluc Colç
Medalla de plata: Carles Riera, Aitor Fernández, Wassim EL Arjouni, Ancreu Albert Vives i Asier Reyes 
Medalla de bronze: Pere Antoni González, José Manuel Morales, Asrià Cardoso, Joan Manuel Donoso , Alejandro Nikolaez i Isamael Garcia.