inici

Cap Vermell

Boom, boom, boom al teatre de CapdeperaDirecció: Joan M. Albinyana.
Ajudant de direcció: Margalida Amengual.
Espai: Jaume Gayà i Joan M. Albinyana.
Sinopsi: Li diuen el concert del segle. L’esdeveniment del segle. Els artistes més importants del nostre temps s’han reunit per a una ocasió única. Les entrades, vint mil, es van esgotar cinquanta-tres segons després de posar-se a la venda. No són ni Mozart, ni Beethoven, ni Bach, però la gent els adora. És música de merda, sí, i tot i això el públic els admira i la premsa els riu totes les gràcies. Poques hores abans de l’esdeveniment, té lloc una nova entrevista. L’Èric, l’intèrpret de la famosíssima cançó “Boom Boom Boom”, se sotmetrà a les previsibles preguntes de dos periodistes amb la despreocupació habitual. Però avui no li riuran les gràcies. Avui, per primera vegada, algú dirà prou a l’estupidesa de l’Èric. I a l’estupidesa dels seus seguidors. I a l’estupidesa de la humanitat sencera. Això sí que serà l’esdeveniment del segle.
Entrada 10 €. Anticipada 8 €. OIT Capdepera a partir de dia 9.

L'autor, Xavi Morató(Barcelona, ​​1983), la nova nissaga de dramaturgs catalans.

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2006) i amb estudis de Direcció i Dramatúrgia a l'Institut del Teatre (2011-15). També s'ha format com a actor en diferents escoles de Barcelona.

Guionista a El Jueves des de 2006, on ha escrit centenars de pàgines per a la revista col·laborant amb més de quinze dibuixants. Guioniza setmanalment diferents sèries de la publicació, la més veterana de les quals és Moncloa Palace (2011).

Com a dramaturg, ha guanyat el XXXIX Premi Born de Teatre 2014 per Un peu gegant els aixafa a tots (publicat en castellà, català, gallec i euskera), el Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover 2015 per Boom Boom Boom (publicat en català) i el XX Premi Les Talúries de Teatre 2015 per Axaxaxas MLO.

Entre les obres que ha escrit i estrenat amb producció pròpia, destaca Generació de merda (Teatre Regina, 2014, Teatre Poliorama 2016 i Eixample Teatre 2016-17). Anteriorment havia produït i dirigit Trio (Llantiol, 2011), 1 Altre Musical (Teatreneu i gira, 2009) i 1 Musi ... cal? (Cafè-Teatre Llantiol, 2006-08 i gira fins 2011).
Amb altres productores o companyies, ha estrenat la trilogia de Balneari Maldà (El Maldà i gira, 2015-16), The Feliuettes (El Maldà i gira, 2015-16), Modals (El principal de l'Eixample, 2015), La Dama ( Institut del Teatre i Teatre del Raval, 2013) i Millet (Almeria Teatre, 2012).

També participat en diferents peces de microteatre: Summer Night (microteatre Màlaga 2016), Al final tothom mor (Microteatre Barcelona i gira, 2016), L'or de Van Gogh (microteatre Madrid 2015), Tot està borrós (Microteatre València i microteatre Màlaga, 2015), Reset (Miniteatres i gira, 2014-16) i Night Club Bilderberg (microteatre Madrid, 2012; microteatre Màlaga, microteatre Costa Rica, microteatre València i microteatre Lima, 2014; microteatre Barcelona, ​​2015).

A part de ser autor o coautor de totes les obres esmentades, en diversos dels muntatges també ha exercit de director i/o d'actor. Igualment, fent tasques d'assistent i ajudant de direcció ha treballat en teatres com el Poliorama, el Condal o al Lliure.

A més, ha participat com a guionista i editor de guions en diversos programes (TV3, La Sexta, Localia) i sèries per a televisió (produïdes per El Jueves i Diagonal TV) i per internet (webs d'El Jueves, El Mundo i Marca). Com a traductor, ha publicat El factor sobrenatural (Minotaure, 2015).Obra guanyadora del Premi Ciutat de Manacor 2015 Jaume Vidal i Alcover
.
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
Horaris C E Escolar