El club de marxa nòrdica de Capdepera, Myotragus, vol donar les gràcies a tots els que han col·laborat a dur a terme la prova del III Campionat Balear de marxa nòrdica.







Hem rebut moltes felicitacions dels companys i companyes que hi han participat, tant pel que fa al recorregut com per senyalització i l’organització en general. Som conscients que no hi ha res perfecte i sempre hi haurà qualque cosa millorable, com ara la tardança en el lliurament de trofeus, però hem intentat estar a l’alçada de l’esdeveniment i, pel que hem sentit, ha anat bé.


El mèrit és de molta gent i no volem deixar ningú sense anomenar, per tant gràcies a tots els qui han fet possible la prova (com en anteriors edicions) en el marc immillorable de Cala Agulla. No volem deixar d'esmentarr el Servei d’Esports de l’Ajuntament, els seus tècnics i el grup de joves que han ajudat;  Protecció Civil de Capdepera;  la Federació Balear de Muntanya i jutges;  Elitechip; els patrocinadors, First Sun Mallorca i Ajuntament;  Sa Trobada; al personal de Platges...  i com no, els marxaires que hi han participat, per la seva esportivitat i companyonia. A tots, gràcies!


I fidels a l'esperit de respecte a la natura del nòrdic, l'endemà de la prova, un grup de Myotragus va recórrer el circuit per llevar les restes de cintes indicadores (els voluntaris del Servei d'Esport les havia llevat pràcticament totes) i netejar el camí. No tot ha de ser marxar!