"...ens sentim molt feliços de veure la gran resposta que la convocatòria va tenir. El dissabte passat sr superaren les nostres expectatives pel que fa al nombre de participants".



Les voluntàries de l'Associació Protectora d'Animals de Capdepera i organitzadores de la Jornada Esportiva Benèfica ens sentim molt felices de veure la gran resposta que la convocatòria va tenir. El dissabte passat se superaren les nostres expectatives pel que fa al nombre de participants. 
El total de tiquets venuts va ser de 109, que es tradueixen en 545 euros, a part dels donatius que varen anar engreixant la guardiola que posàrem. 
Un ingrés que es destina íntegrament a cobrir despeses d'aliments, medicines i factures veterinàries.

Volem donar les gràcies públicament a les persones i entitats que tant ens han ajudat i recolzat a aconseguir que aquesta segona convocatòria hagi esdevingut un èxit.
A l'Ajuntament de Capdepera per la cessió del poliesportiu.
Als establiments botiga de roba Bambi i Centre de Fitness Le Loft per la difusió de l'acte i la venda anticipada de tiquets. 
A Lorenzo Baltasar per la confecció dels cartells per donar a conèixer l'esdeveniment. 
Gràcies de tot cor a Diana, Rocío i Manuela (Zumba), Mayte (Pilates) i Max (Bokwa) per haver posat tanta il·lusió des del primer moment que els vàrem proposar ser els nostres professors i per haver traslladat el seu entusiasme als participants. 
Gràcies a Max, de Le Loft, per posar a la nostra disposició el seus aparells de música i so.

I per damunt tot hem de donar les gràcies de manera rotunda i emocionada a totes les persones que respongueren a la nostra crida i s'acostaren al poliesportiu per comprar la seva entrada, fer el seu donatiu i omplir la pista i les grades amb somriures i alegria.

Volem fer saber a tots que les portes de la Protectora estàn sempre obertes perquè ens vengueu a visitar i la nostra pàgina del Facebook (Gatos de Capdepera) sempre activa perquè tengueu informació actualitzada de totes les activitats que duim a terme per ajudar a molts d'animals a trobar una família i tenir una vida digna.

Vos convidam a ser part de la nostra família, ja sigui com a voluntaris, apadrinant a algun dels habitants del refugi o fent donació de productes d'ús diari (aliments, arena de moix i lleixiu per netejar, entre d'altres). Flassades, tovalloles, platets, llits, collars o joguines per a mascotes també són ben rebuts.
Si el que voleu és fer una aportació econòmica, ja sigui eventual o a través del Teaming (ser Teamer només suposa 1 euro al mes) posau vos en contacte amb nosaltres i us informarem.

Aprofitam per recordar-vos que els diumenges 6 de març i 3 d'abril muntarem paradeta al mercat de segona mà d'Artà, i que també el 3 d'abril, a molts de quilòmetres d'aquí, a Barcelona, de la mà d'en Joan Terrassa i n'Estefania Porqueres la Gala Solidària The Opportunity recaptarà fons per als animalets de la nostra Protectora i del refugi Animals Sense Sostre (Vallirana, Barcelona).

Per acabar reiteram el nostre agraïment perquè la vostra resposta i recolzament ens encoratja a continuar amb aquesta tasca.

Gràcies de tot cor i esperam seguir comptant amb la vostra assistència i ajuda.

Associació Protectora d'Animals de Capdepera.