inici

Cap Vermell

L’Obra Cultural Balear fa una crida a la participació a la manifestació de diumenge 29 de setembre

L’Entitat considera que les mobilitzacions populars serveixen per denunciar les agressions, assenyalar-ne els culpables i continuar desvetllant consciències de molts de ciutadansL’Obra Cultural Balear valora com un èxit històric la vaga que estan protagonitzant la majoria de docents de les Illes Balears i felicita els sindicats, l’Assemblea de Docents i demés impulsors de la mateixa.

Igualment, valora i agraeix el compromís i l’exemple que donen  els mestres i professors que s’estan sacrificant per reclamar un tracte digne a Ensenyament i a la llengua catalana.

L’OCB convoca als socis i amics de l’entitat, així com a tota la ciutadania, a participar a la manifestació de diumenge que ve, amb el lema “Contra la imposició, defensem l’Educació”.

Davant els retrocessos i agressions contra la nostra llengua impulsats pel Govern Bauzá, és necessari continuar les mobilitzacions populars que serveixen per denunciar les agressions, assenyalar-ne els culpables i continuar desvetllant consciències de molts de ciutadans.

Cada cicle de mobilitzacions ha significat un bot quantitatiu pel moviment per la Llengua, la Cultura i el País i és evident que la mobilització popular de suport als docents en vaga té una dimensió històrica sense precedents i que, com en les anteriors etapes, donarà fruits a mitjà termini.

La gran mobilització popular en defensa de l’Ensenyament i de la llengua catalana ja ha aconseguit posar al descobert, fins i tot per a una bona part dels seus votants, l’obsessió malaltissa de Bauzá per acabar amb tot allò que tengui a veure amb les arrels del nostre Poble i evidenciar la seva incapacitat per dirigir un Govern que defensi els interessos d’aquí.

També ha quedat clar que, a les Illes Balears, hi ha una immensa majoria social que valora la bona tasca dels docents i que demana una major presència de la nostra llengua a l’ensenyament.

La vaga dels docents i les mobilitzacions de suport, també són garantia que els propers governants retornaran a les polítiques de consens i treballaran en favor de la nostra llengua, la nostra cultura i els interessos de la ciutadania de les Balears.

Des de l’OCB estam segurs que la manifestació de diumenge serà la visualització de tot això i per tant és molt important que sigui massiva.

Demanam a tots els voluntaris, socis, amics i xarxa territorial de l’entitat que facin un darrer esforç per fer arribar la convocatòria a tots els sectors ciutadans.

La xarxa territorial de l’OCB està realitzant un esforç per garantir que ningú quedi sense participar a la manifestació per problemes de mobilitat, en aquest sentit l’OCB recorda que en altres ocasions hi ha hagut problemes amb el transport públic i recomana que el desplaçament a Palma es faci amb temps suficient per no patir col·lapses.Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar