El comitè d’empresa dels treballadors d’informatius d’IB3 considera inadmissibles les escridassades contra els càmeres i els redactors que cobreixen la vaga de docents




No és de rebut que els treballadors que cobreixen les notícies siguin intimidats quan se’ls encarrega la cobertura informativa de les protestes. La línia editorial no és responsabilitat dels càmeres i redactors

El comitè d’empresa dels treballadors de CBM ( l’empresa concessionària dels informatius d’IB3) troba inacceptable que alguns manifestants violentin els periodistes i càmeres que fan la cobertura informativa de les protestes que es duen a terme aquesta setmana arran de la vaga indefinida de docents. Durant els cinc dies d’aturada, els equips d’informatius d’IB3TV han cobert les protestes que la comunitat educativa ha fet davant el Consolat, a les portes del Parlament, ahir a la Universitat, i avui a l’esplanada de la Conselleria d’Educació, i en tots aquests casos han estat escridassats i increpats per una part dels concentrats. Davant aquests incidents, el Comitè d'Empresa de CBM vol expressar:

  1. El més enèrgic rebuig cap a aquesta situació d’intimidació cap als càmeres i redactors, els quals no tenen cap responsabilitat editorial dins els informatius d'IB3. La línia editorial dels informatius no és competència dels redactors i càmeres.

  2. Demanam el màxim respecte per part dels manifestants i sindicats caps als treballadors que cobreixen les protestes.

  3. Lamentam i no compartim el clima d’hostilitat que s’ha creat entre alguns manifestants i els reporters i operadors de càmera que es desplacen al lloc de la notícia.

 

COMITÈ D’EMPRESA DE CBM