L'Assemblea de treballadors i treballadores docents de la Conselleria d'Educació aprova la convocatòria de vaga indefinida.


Imatges de la comunicació a la Conselleria d'Educació de la convocatòria oficial de la vaga indefinida, per a dia 16  de setembre

Tal i com estava previst, a partir de les 18:30 hores ha començat aquesta assemblea a la que estaven convocats tots els treballadors i treballadores docents no universitaris de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats que ha tengut lloc a les 4 illes als següents indrets:

 - Mallorca: IES Marratxí, C/ de L'Arbre de la Ciència, 1. Marratxí.

 - Menorca: Local Sindical, Plaça Miranda s/n (edifici del SOIB). Maó.

 - Eivissa: IES Algarb. Carretera de l'aeroport km 3, Can Raspalls. Sant Jordi de ses Salines.

 - Formentera: IES Marc Ferrer. Avinguda 8 d'agost, 90. Sant Francesc.

 Com estava anunciat, l'únic punt de l'assemblea era la votació de la proposta de començar una vaga indefinida a començament de curs, per tant només es podia respondre amb un si o un no. A més, la votació, seguint el que marca la legislació, ha estat secreta en una urna.

Una vegada ha acabat la votació a totes les illes, s'ha iniciat el recompte de vots, s'ha fet una acta de la votació a cada illa i s'ha centralitzat la informació, tenint el següent resultat del recompte global:

 Vots emesos: 903

 Vots afirmatius:861

 Vots negatius:31

 Vots en blanc:10

 Vots nuls: 1

 Aquests resultats donen legitimitat a la convocatòria de vaga indefinida que s'ha vingut proposant des de l'Assemblea de Docents, doncs ha estat aprovada oficialment per una assemblea de treballadors i treballadores.

 La següent passa serà la convocatòria oficial de la vaga, cosa que es preveu fer demà al matí. Per motius de terminis, que ja es van preveure i aprovar a la passada assemblea de Porreres de 30 d'agost, l'Assemblea de Docents convocarà la vaga indefinida a partir del 16 de setembre, però farà una crida a la participació a la vaga ja convocada per dia 13 de setembre per l'STEi i CCOO.

  Per acabar, volem valorar que la alta participació tant en la recollida de signatures -s'han recollit més de 5000 signatures- com a les assemblees són una prova de la força i de la representativitat de l'Assemblea de Docents. Per això volem criticar de nou l'actitud de la consellera Joana Maria Camps i del seu equip que ni tan sols s'ha dignat a respondre les nostres sol·licituds per escrit de reunió.


Mallorca, 4 de setembre de 2013

Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents