Werner Stutz cessa
com a president en funcions
i el substitueix William Tétard

 

 


L’Associació pel Civisme a Cala Rajada vol anunciar a socis i simpatitzants que el Sr. Werner Stutz va demanar fa unes setmanes el seu cessament com a President en funcions de l’Associació, per motius personals. A la darrera reunió de la Junta Directiva va ser acceptada la indicada petició i també es va nomenar al Sr. William Tétard com a nou President en funcions, fins a la propera Assemblea General Extraordinària de Socis que tendrà lloc en el mes de gener de 2013 i en la qual s’ha d’elegir una nova Junta Directiva, tal i com es va acordar a l’acte fundacional.

 

També volem comunicar que l’associació segueix treballant a fi de complir els seus objectius. Així, s’ha enviat recentment una carta a l’Associació Hotelera a fi que sigui distribuïda entre els seus associats, en la qual s’explica la tasca que realitza el grup i es demana la seva col·laboració per a aconseguir una Cala Rajada en què sigui possible la convivència entre l’activitat turística i d’oci nocturn, d’una banda, i el dret dels veïns a descansar i a no patir actes incívics, de l’altra.

Abans que comenci la pròxima temporada turística, la nostra associació també té previst realitzar una roda de contactes amb tots els partits polítics del municipi per a explicar la tasca que es fa i per a veure quina és la seva disponibilitat per solucionar els problemes de renou i d’ incivisme que ve patint Cala Rajada els darrers estius. També es mantendran contactes amb l’equip de govern de l’Ajuntament, amb l’objectiu de seguir de prop les mesures que s’aplicaran la propera temporada per a aconseguir una millor aplicació de les distintes ordenances aprovades.

Volem recordar, finalment, que aquelles persones que estiguin interessades a contactar amb l’associació, ja sigui per a fer-se’n soci o simplement per a informar-se d’alguna qüestió, ho poden fer a través del blog associaciopelcivisme.blogspot.com o per mitjà del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Cala Rajada, 14 de novembre de 2012.

 

Associació pel Civisme a Cala Rajada