El termini de sol·licituds per a beques universitàries de Capdepera acaba dia 9  de novembre










foto d'arxiu, presentació de les beques



S'informa l'alumnat del municipi de Capdepera interessat que s'ajorna el termini per sol·licitar Beques per a estudis universitaris a l'alumnat de Capdepera fins a dia 9 de novembre de 2012 (divendres) a les 14h al registre de l'Ajuntament.

Us recordam que hi ha 3 modalitats de beques:

a) 4 BEQUES DE L’EMPRESA Grup STeH de 1.000€ cadascuna per a estudis d’Arquitectura, Enginyeria, Dret, Econòmiques, Empresarials, Graduat Social, Informàtica i Medi Ambient (Ciències Ambientals, Ciències de la Mar, Biologia, etc) en modalitat de Grau o Postgrau

b) 4 BEQUES DE L’ASSOCIACIÓ HOTELERA I DE SERVEIS CALES DE CAPDEPERA (FIRSTSUNMALLORCA HOTELS) de 1000 € cadascuna per a estudis de Turisme i Hosteleria, LADE, traducció i interpretació, comunicació audiovisual i filologies (alemanya i anglesa) en modalitat de Grau o Postgrau.

c) 4 BEQUES DE PREDI SON JAUMELL (VIVA HOTELS I PRINSOTELS) de 1000 € cadascuna per a estudis de Ciències humanes i de la salut en modalitat de Grau i Postgrau.

 

Documents que cal aportar

- Fotocòpia del DNI del sol·licitant.

- Certificat d’empadronament del sol·licitant i volant de convivència de tots els membres de la unitat familiar (*)

- Fotocòpia del certificat acadèmic dels estudis i les qualificacions obtingudes, que s’avaluaran d’1 a 6 punts.

- Fotocòpia del document acreditatiu de les qualificacions de les PAU.

- Fotocòpia que acrediti que l’estudiant ha estat admès/admesa al primer curs de la universitat. (cal entregar una còpia del pagament de matrícula).

 

- Certificat de la secretaria del centre en el qual consti que l’alumne no rep cap altre tipus de beca o ajut per a estudis universitaris d’alguna entitat i/o administració pública i/o entitat o fundació privada.

La presentació de la sol·licitud implica l’autorització per obtenir les dades necessàries per determinar la renda a efectes de beca a través de les corresponents Administracions Tributàries.

 


Més informació i bases: www.ajcapdepera.net - Regidoria d'Educació