MÉS SOBRE EL PERSONAL DE CONFIANÇA

 






En primer lloc, PSM-Entesa ha de rectificar una dada oferta a l’anterior comunicat, quan vàrem manifestar que la contractació d’una persona de confiança per part de l’Ajuntament de Capdepera es faria al servei de Batlia, tal i com havíem entès a una comissió informativa. En realitat, la contractació d’aquesta assessora es vol fer per a treballar per a la regidoria de Turisme del Sr. Torres, circumstància que entenem necessari aclarir. En qualsevol cas, la decisió final depèn de l’equip de govern.

Si pensàvem que era injustificable la contractació de personal de confiança per a col·laborar amb el batle, encara molt més ho és per fer-ho en el departament de Turisme. No entenem que en les actuals circumstàncies el Sr. Torres necessiti un assessor, quan les principals competències que té –quasi úniques– són Turisme i el Castell.

En el Ple del passat dijous, dia 11, aquest punt va quedar damunt la taula –pensam que a causa de la falta d’acord entre els membres de l’equip de govern– però en cap cas va quedar descartada la idea, motiu pel qual tornam demanar que es renunciï definitivament a aquesta contractació.

                                                                PSM-Entesa de Capdepera