L'Associació Hotelera de Capdepera convida a totes les empreses de Capdepera que estiguin vinculades a activitats esportives d'oci i temps lliure a participar a la Fira de Turisme i Esport STIM (Palma, del 18 al 21 d'octubre)









Firstsun Mallorca Hotels té previst participar en el  I Saló Internacional de l’Esport i el Turisme STIM, que se celebrarà els dies 18 al 20 d’octubre, a  les instal·lacions del Palma Arena.

Es tracta del primer encontre turístic- esportiu internacional que tindrà lloc a Mallorca,  al qual l’Associació Hotelera ha contractat un estand amb l’objectiu de promocionar l’esport,  i crear així  xarxes de col·laboració per tal d’explotar aquest segment que tan bons resultats ens  podria donar a la localitat  pel seu component desestacionalitzador.

Amb la finalitat de crear una oferta integrada i atractiva del nostre municipi,  convidam a totes les empreses de Capdepera que tinguin relació amb l’esport i les activitats d’oci i temps lliure  a assistir a la fira, per tal que pugueu participar amb nosaltres en la dinamització de l’activitat esportiva del vostre negoci i de Capdepera.

Si estau interessats en assistir o per a obtenir-ne més informació, podeu contactar directament amb l’Associació Hotelera Tel. 971818144, mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A partir de la pròxima setmana  ja disposarem de les invitacions.

La invitació és oberta a totes les empreses esportives d’oci i temps lliure: instal·lacions i equipaments esportius, tota mena d’activitats esportives, tal com senderisme, ciclisme, excursions en globus, excursions a cavall, classes d’hípica, activitats nàutiques, esports aquàtics, busseig, lloguer d’embarcacions, etc.

Horaris de la fira:

El Dijous 18 i divendres 19 la assistència és únicament per a professionals (empreses) horari de 10.00 a 20.00 h.

La fira estarà oberta al públic el dissabte 20, de 10.00 a 20.00 h. i  el diumenge 21 de 10.00 a 18.00h.