Perquè a Mallorca hi ha gent que passa gana,
aporta el teu quilo d'aliments.

El proper dissabte dia 6 tendrà lloc a Capdepera
l'Operació Quilo, per segona vegada.

Els aliments recollits aniran als Serveis Socials
de l'Ajuntament i a Caritas.

















El proper dissabte dia 6 d'octubre, de les 10h a les 20h, es desenvoluparà a totes les Balears la campanya Operació Quilo.

Aquesta campanya, organitzada pel Rotary Club, i en col·laboració amb associacions, entitats, parròquies i ONG consisteix en la recollida d'aliments com: oli, sucre, llet, llegum, arròs, pasta, farina, conserves i altres aliments i productes no peribles per ajudar les més de 50.000 persones amb necessitats.

Enguany es durà a terme per segona vegada al municipi de Capdepera, i hi participaran els supermercats locals Eroski de Capdepera i Cala Rajada, LIDL i establiments Spar del carrer Elionor Servera 78 i 81. També hi col·labora Sa Fonda 74.

En la recollida d'aliments hi participaran voluntaris del municipi de Capdepera, a més d'integrants de Voluntaris de Mallorca, Creu Roja Capdepera i membres de Cáritas.

Els aliments que es recullin a Cala Rajada seran a benefici dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera i els que es recullin a Capdepera seran a benefici de Cáritas.