Com ja va dir el nostre portaveu en el darrer plenari, si el batle passa del Partit Popular, a partir d’ara el Partit Popular passa del batle.






El nostre portaveu municipal ho va deixar prou clar al darrer Ple extraordinari a on el Batle va dur per la seva aprovació els convenis laborals signats abans. La política del equip de govern (PSOE-UCAP) amb l’assumpte dels convenis ha estat totalment obscurantista i ha trigat quasi cinc anys per arribar a un acord. Acord que en cap moment ha estat degut al talant democràtic i dialogant del batle, tot el contrari ja que las coaccions i amenaces d’acomiadaments han estat les paraules que més s’han utilitzat per part del batle per a provocar por, principalment al personal laboral. Las formes del batle, desprès d’un any de mandat, han estat totalment equivocades, erràtiques, prepotents i sectàries.

El batle es creu que l’Ajuntament és ell tot sol i els seus “socis” i que la resta de partits no existeixen. En el transcurs de l’anterior legislatura, els mateixos partits PSOE-UCAP ja no es dignaren a convocar els partits de l’oposició per a explicar com es trobava aquest tema, amb totes las vegades que ho demanàrem. A l’actual legislatura i amb l’actual batle, ha succeït tres quarts de lo mateix, ja que en cap moment s’han dignat a donar-nos las pertinents explicacions de com anaven las negociacions i per veure si estàvem d’acord amb las esmentades negociacions. Tot al contrari, amb la seva total prepotència i creient amb la seva omnipotència i divinitat, el 31 de juliol escenificà la signatura dels tres convenis passant de donar explicacions a tot el consistori, passant de demanar si recolzaven aquesta signatura. No cal recordar-ho, però el partits de l’oposició representen més ciutadans que els partits del govern.

És el primer cop que succeeix un fet com aquest. De sempre, a las anteriors legislatures s’havien convidat tots els partits a formar part del comitè de negociacions i sempre abans de signar-los es reunien tots els representants del partits per donar el vistiplau. Imaginin vostès unes negociacions amb el personal sense convocar tots els sindicats. Doncs això ha passat amb els partits que formen part de l’actual consistori. Tot demostra que al batle, Sr. Fernández Mallol, i als seus acòlits nomes els interessa la foto del moment i que el talant democràtic, negociador i el consens els importa un rave.

El Partit Popular lamenta que el Sr. Fernández Mallol seguesqui amb la seva política de fets consumats. Amb aquesta manera d’actuar vol que els partits de l’oposició se sotmetin a las seves pretensions. Evidentment, és una manca de respecte per a la resta de grups polítics que s’escenifiqui la signatura davant els mitjans de comunicació i que nosaltres ens n’assabentem d’aquesta manera. Per descomptat que aquesta és la forma d’actuar d’un intolerant, d’un prepotent i d’una persona amb una manca total de diàleg, i, més a més, ens posa una excusa infantil dient que no hi havia temps per a informar-nos ja que si no ho signava el passat 31 de juliol els sindicats no ho signarien altre dia. Com sempre, s’excusa donant les culpes als altres.

Com ja va dir el nostre portaveu en el darrer plenari, si el batle passa del Partit Popular, a partir d’ara el Partit Popular passa del batle. Evidentment, els regidors del PP seguiran treballant per a millorar el nostre municipi,  intentant aportar totes les iniciatives populars a bon port.

Aquests són els motius pels quals el Partit Popular fugí i deixà el batle plantat, en el darrer plenari.