Una travessia de Menorca a Mallorca per donar a conèixer el treball del Centre Cruïlla


El proper 7 de juliol un grup de nedadors intrèpids recorreran els més de 40 quilòmetres que separen les illes

Aquest centre barceloní, sense ànim de lucre del barri de Ciutat Meridiana, porta acompanyant des de 1983 a nens, nenes, joves i les seves famílies, en el seu creixement personal i inserció social.

L'objectiu d'aquest repte esportiu és destacar la necessitat, en aquests moments de dificultat, de donar suport al Centre Cruïlla i als diferents projectes que realitzen per assolir els objectius d'una educació integral, inserció laboral i social dels infants i joves .

Barcelona, ​​juny de 2012. El grup de nedadors Cruïlla't 43, celebra el 7 de juliol una travessa nedant per creuar el canal de Menorca amb l'objectiu de donar suport a les persones que formen part del Centre Cruïlla. Durant aquest esdeveniment solidari, els nedadors recorreran més de 40 quilòmetres a mar obert, sortint des de Cala d'en Bocsh, a Menorca per acabar la carrera a Cala Lliteras, en Cala Rajada, a l'illa de Mallorca.

Per Sergi Roure, vicepresident del Club Natació Radikalswim i un dels participants a l'esdeveniment: "aquesta travessa és un repte, igual que ho és el treball del centre a Ciutat Meridiana.
D'aquí el nom escollit: 'Cruïlla 43: Voluntat, esforç i superació' Els nens i adolescents del Centre Cruïlla també s'enfronten, dia a dia, com ho farem nosaltres, a una travessia a mar obert per arribar al seu fi, en la que són necessàries grans dosis de voluntat per superar amb esforç les adversitats ". Els nedadors volen simular, només per un dia, la voluntat, l'esforç i la superació que demostren aquests nens i adolescents cada dia de la seva vida, i arribar així a la costa de Mallorca.

"El nostre objectiu-continua Sergi Roure-és donar ressò a iniciatives que ajudin a millorar la societat, especialment en aquests moments difícils en què els ingressos a centres com el Centre Cruïlla disminueixen i la necessitat d'inversió augmenta. Un major coneixement i suport a entitats com el Centre Cruïlla permetrà que més nens i adolescents puguin realitzar la seva particular travessia per arribar a l'altra riba ".

El Centre Cruïlla és una entitat sense ànim de lucre del barri de Ciutat Meridiana de Barcelona. Treballa en l'educació integral dels nens, nenes, joves i les seves famílies, sobretot, dels que es troben en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social. També intenta donar resposta i oportunitats a les necessitats socioeducatives d'aquests nens, nenes i joves des del protagonisme i la corresponsabilitat.

Sort!

Com es pot participar i col·laborar en aquesta iniciativa solidària?

De dues maneres:

1.Fent una inscripció  solidària a www.centrecruilla.com, a la pàgina principal, a la part esquerra i sota el menú, hi trobaràs un apartat en el qual posa Radical Cruïlla 43, i fent clic sobre el botó Donar teniu l’opció de contribuir en el sosteniment dels programes d’atenció a la infància i la joventut del Centre, en aquests moments de grans dificultats econòmiques.

2.Amb el patrocini de la prova. Contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.