Resutats de les votacions, a Capdepera, de l'elecció del president regional del PP














   El passat dissabte dia 2 de juny es dugué a terme a la seu del partit a Capdepera las votacions del afiliats del partit de Capdepera per elegir el nou president regional del Partit popular. Nomes hi havia un sol candidat que optava a la seva reelecció com a president regional, el Sr. Jose Ramón Bauzá.
   Dels afiliats amb dret de vot vingueren a la seu per exercí el seu dret de vot el 42% i el resultat fou el següent:
   -  Vots a favor del candidat Jose Ramón Bauzá:  92.
   -  Vots en blanc:  1.

   El resultat a Capdepera  ha estat de recolzament total a la seva persona i a las seves politiques ja que el 99% dels votants de Capdepera l’ha recolzat, per damunt el percentatge total de les illes.
   El XIV Congrés regional ha sigut el segon de la seva historia obert a tots i cada un del afiliats amb el sistema de vot directe, per tant ha sigut un congrés assembleari i no per compromissaris i el fet d’obtenir un percentatge de gairebé un 95% demostra el lideratge de Jose Ramón Bauzá i també del Partit Popular.
   La junta local del Partit Popular de Capdepera vol agrair a tots els afiliats que vingueren a la seu del partit a exercir el seu dret a vot i que amb aquesta actitud han reafirmat el projecte polític del partit amb total responsabilitat i llibertat.