Vol en globus i oferta gastronòmica de gran qualitat es donen la mà a Capdepera

Sota el títol  Quantes sensacions pots viure en una horabaixa/nit? Ofereix una combinació d ‘experiències inoblidables a Capdepera. Es tracta d’un paquet d’activitats que inclou un viatge en globus, un sopar exquisit al Restaurant d’Andreu Genestra, gaudir d’una de les millors platges (per no dir directament la millor) de Mallorca i la possibilitat de dormir a l’hotel rural de Son  Jaumell. Com veis tot un luxe.



Aquesta és l’oferta que ofereix:

Nou a Mallorca!
Quantes sensacions pots viure en una horabaixa/nit?
Podeu sentir llibertat, eufòria i superació com  els primers aeronautes de Jules Verne i oferir al teu olfacte i paladar els plaers més exquisits
T’hem preparat el viatge més especial que et puguis imaginar, Només per parelles.

Un vol en globus “privat per a dos”, acompanyats de una botella de Möet, pel municipi de Capdepera amb les seves platges i muntanyes als teus peus  acompanyat de la persona que més estimes i aterrar en un entorn idíl•lic  per a gaudir dels menjars que sempre vas somiar .
Es tracta del restaurant d’Andreu Genestra en el predi de Son Jaumell, on t’espera el millor equip de professionals per a tornis a viatjar, però ara pel món de la cuina d’autor, assaborint les seves especialitats.
 
Una hora abans de la posta de sol ens enlairarem per a que els vostres sentits es posin a flor de pell  i, mentre brufeu per estar junt, observareu un dels municipis més bonics de Mallorca. Quan el sol ens avisi viureu una posta de sol tan romàntica que no es pot explicar amb paraules.
A continuació us durem al restaurant on Andreu us durà a una altra dimensió només a l’abast dels qui han menjat al Bulli, Mugaritz, Arzak, etc...
L’experiència adquirida per Andreu en aquests llocs ens l’ofereix aquí, al costat de casa i no volem que deixeu passar aquesta oportunitat
El predi de Son Jaumell és un espai màgic on, opcionalment, també us podeu  quedat a dormir després de viure tantes sensacions.

Per a completar l’excursió is aconsellam que durant el dia aprofiteu per gaudir de les maravelloses platges de Capdepera.

Vina a Capdepera, vola, menja, i... somia!

Més informació:   ibballooning.net  -  andreugenestra.com – hotelsonjaumell.com
 
I al blog  http://ibballooning.wordpress.com i al facebook Illes Balears Ballooning