Cala Rajada triarà, el proper 26 de maig, al nou Mr Gay Mallorca 2012 amb l'actuació especial de OBK




















    El certamen Mr Gay Pride Espanya desembarca a l'illa de Mallorca. Després del gran èxit de convocatòria de la passada edició, Cala Rajada (Capdepera) serà, de nou, la localitat on es realitzarà el proper 26 de maig la gala de Mr Gay Mallorca 2012. L'elecció, que tindrà lloc a les 22:00 hores a l'escenari de la Plaça dels Pins, es realitza en col · laboració amb l'associació d'hostalers Cales de Capdepera, l'Associació d'Oferta Complementària de bars, restaurant i oci de Llevant i el Ajuntament de Capdepera (Mallorca) i comptarà com a convidat d'excepció a OBK que posaran el punt i final a un esdeveniment que promet ser espectacular.
   Comptarà també amb la presència de diferents convidats especials com Mohammad Chellaf, guanyador del programa de Cuatro "Qui vol casar amb el meu fill?". Així mateix, David Vilches, Mr Gay Mallorca 2011, serà l'encarregat de lliurar la banda al seu successor.
   Tots els candidats rebran premis especials. A més, es realitzarà entre el públic un sorteig de diferents regals com lots de roba ES Collection, etc. Els finalistes i el guanyador obtindran més de 500 euros en premis i el nou Mr Gay Mallorca viatjarà a Madrid amb totes les despeses pagades per representar Mallorca a la Gran Gala Final i optar així al títol de Mr Gai Espanya. Aquest any serà una celebració més especial que mai coincidint amb el 5 º Aniversari del certamen Mr Gay Pride Espanya.          
    L'Ajuntament de Capdepera aposta, un any més, pel certamen Mr Gay Pride Espanya amb l'objectiu comú de "contribuir a la visibilització i normalització del col · lectiu LGBT i donar suport així el desenvolupament de negocis i productes dirigits a aquest segment", tal com van apuntar els seus responsables durant la presentació del conveni signat amb el certamen el passat 18 de gener durant la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR).
   Per inscriure i participar, els candidats ja poden fer-ho a través del web oficial del certamen: www.mrgaypride.es. Algunes de les properes cites del certamen seran el 2 de juny amb la Gala de Mr Gay Saragossa (discoteca Versus), el 16 de juny serà el torn de Mr Gay Salamanca (Miranda - Discoteca Kandhavia) i el 22 de juny amb la elecció de Mr Gai Barcelona (Axel Hotel). Altres ciutats com Bilbao, Sevilla, etc. també acolliran gales de preselecció.