Les zones de càrrega i descàrrega no s’usen de forma correcta















    a zona centre de Cala Rajada, concretament Elionor Servera, plaça dels Pins i avinguda Amèrica, és plena de comerços, bars i restaurants. Per evitar molèsties als vianants i facilitar la feina als transportistes, es van crear zones de càrrega i descàrrega als carrers adjacents com Coconar, Bustamante, Pizarro, l’Agulla, Elionor Servera, amb plaça dels Mariners, Isaac Peral…que disten entre si molts pocs metres.
    A dia d’avui, la Policia Local de Capdepera ha comprovat que els vehicles de transport autoritzat no usen les zones disponibles per a ells i estacionen a llocs destinats per a vianants.
    Per solucionar el problema el batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha emès un comunicat en el qual “ha donat ordre a la Prefectura de la Policia Local per a que en comprovi el compliment i, si fos el cas, denunciï les infraccions que observi relacionades amb l’ incompliment”.

   Des de l’Ajuntament de Capdepera es demana col•laboració als titulars dels locals per a què ho comuniquin als proveïdors i s’evitin així mesures més dràstiques.