Dies 6 a 9 de desembre 2007
   Voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut de diverses localitats de Mallorca i Eivissa intercanviaran experiències i podran adquirir eines per  a millorar la seva tasca a favor de la infància i la joventut. 

   Devers  trenta voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut de les agrupacions locals de Palma, Manacor, Capdepera, Inca i Eivissa es reuniran aquest llarg cap de setmana a Capdepera (centre de dia del carrer Pizarro, 84) per a participar a la novena trobada autonòmica d’aquesta associació juvenil que se celebra a  les Illes Balears.


    L’objectiu d’aquesta trobada és,  atenent les paraules de la directora autonòmica de la CR- Joventut, Alba Sastre, “proporcionar un espai de formació, debat, reflexió i participació al nostre voluntariat, que millori la seva capacitació pràctica i teòrica per a les tasques que desenvolupen habitualment  permitjà  de cadascuna de les seves oficines”.
   Amb la finalitat de millorar la qualitat de les actuacions, s’impartirà formació de dos tipus:
   1) Formació bàsica a cada una de les àrees de Creu Roja Joventut: participació, educació per a la salut, intervenció i inclusió social, educació ambiental i sostenibilitat, desenvolupament i cooperació internacional, i perspectiva de gènere i coeducació.
   2) Formació específica, per a crear una xarxa territorial de monitors  pera a formar els voluntaris i voluntàries 

    D’altra banda cal recordar que la trobada és una forma òptima d’intercanvi d’experiències i d’enriquiment mutu. Hi haurà aspectes lúdics amb l’organització de vetllades amb activitats nocturnes.
   En acabar la trobada, els membres del Consell Autonòmic de Creu Roja Joventut es reuniran per a dissenyar les estratègies d’actuació d’aquesta associació per a l’any 2008