REBAIXA D’IMPOSTOS ALS VEÏNATS D'ES SITJAR

 

No ens ho acabam de creure, alguns dels veïnats dels carrers Fondo i Major, i de la plaça des Sitjar. Peró ens ho han assegurat de totes, totes. I en els bars i altres establiments de la plaça de l’Orient també ens han assabentat que així serà. I no ens trobam al 28 de desembre, encara.

 

Ni més ni manco que un 20% de rebaixa en el pagament dels impostos municipals,  al mes d’octubre. I els residents a la plaça del Orient semblen disposats a pagar el percentatge que es rebaixarà als d’es Sitjar. Aquests es consideren, arribat l’agost,  ciutadans de segona categoria.

 

El lector es preguntarà, ben segur, si són mès guapos el veïns de la zona de la plaça de l’Ajuntament, els quals – a diferència dels de l’Orient – no compten amb els  ingressos d’aquests darrers. Però, com que resulta que a l’Orient no volen festes ni aldarulls (correfocs o actes semblants per Sant Bartomeu) i els que habiten en es Sitjar  s’ho han d’empassar, tant si volen com si no, ( “nit de foc” seguida de concert tota la nit  i més verbena, el dissabte del patró, fins a la diana floretjada, etc.), idó, per aquest motiu, compensaran aquests dies de sofriment festiu amb una més lleu buidada de butxaca, a l’hora de pagar la contribució.

 

No sabem, aquesta genteta d’es Sitjar, com agrair-ho al batle d’ara, si és que aquesta gran notícia prospera, però segur que ens convertirem en bons clients dels bars i restaurants de la plaça de l’Orient, tan generosos ells, tan gabellins i desinteressats a l’hora de sacrificar-se, una sola nit,  pel poble.

 

Gràcies, de part dels 10 o 12 veïnats d’es Sitjar. La rebaixa d’aquest 20% en els impostos ens servirà per comprar un “capell de ferro”  que insonoritzi, almanco, el nostre sentit de l’oïda.  L’haurem d’estrenar a les festes del any que ve…

 

 

                                     Signat:  ½ DOTZENA DE VEÏNATS