Resposta a l'acomiadament de Sole i Rafa











     La llibreria l'Orient ha estat des de sempre un referent en la venda diària de llibres, diaris, revistes, i material escolar a Capdepera.
    "Anar a cercar el diari"... i aturar-se a fer el cafetet a les terrasses de la plaça L'Orient, ha esdevingut una rutina per a molts de gabellins. A la llibreria L'Orient sempre ens hem sentit ben rebuts, de fet la relació supera la de client, per passar a ser d'amics.  Els darrers anys hi han passat persones que hi han dedicat molts d'esforços i gran quantitat de temps. El cert és que deu ser una feina molt sacrificada quan els responsables acaben canviant de feina passat un temps. Els darrers en marxar han estat una parella de valencians, Sole i Rafa, que s'havien integrat plenament en la vida del poble i el cert és que a la llibreria li havien donat una empremta i un ambient molt personal: una atenció exquisida que es notava sols obrir la porta. I més si eres del Barça!
    Han estat quatre anys (que aviat passa el temps!) de dedicació que ha acabat amb el canvi de l'any. Abandonen, amb pena i pesar. Pel que ens comunicaren no els queda més remei. La llibreria L'Orient  continuarà essent el lloc de trobada dels diumenges, amb nova direcció que  no serà ni millor,  ni pitjor, senzillament serà diferent perquè seran diferents les persones.
   Nosaltres trobarem a faltar la tensió nerviosa de Rafa i el posat més tranquil de Sole, les rialles, les bromes... Gràcies, per fer-nos sentir més que clients, amics.
   Per acomiadar-nos només us volem desitjar que us vagi molt bé en la nova trajectoria professional que ara encetau.. Sort!