Joan Bonet ens ha remès unes fotografies del temporal de principis de desembre a Cala Rajada. A més, ens ofereix uns comentaris al voltant de Cala Agulla







Aquí us deixo unes fotografies del  darrer temporal de nord que hem rebut, i  que acabarà destrossant Cala Agulla.

Trob que seria factible una escollera submergible, com s´ha proposat a algunes reunions..., com han fet a la Barceloneta o Mundaka (una de les millors ones per a surfejar del món), etc..



Si és pel tema monetari, crec que sortirà més car regenerar Cala Agulla, cada certa quantitat d'anys, que fer un espigó submergible, que a més donaria vida a la fauna marina i ens mantendria una cala digna de ser com era abans CALA AGULLA.



Sincerament, a part de ser concessionari de Cala Agulla, tambè sóc surfista. Com a surfista, puc dir que els surfistes no veim gens bé les regenaracions! Però, tambè he de mirar com a concessionari i com a ciutadà, per això crec que és ben hora que totes les institucions (Ajuntament, Medi Ambient, Costes, Govern, etc.) arribin d'alguna manera a un acord per a salvar aquesta imatge que tenim de Cala Agulla, i que és, dia a dia, el reclam de tots els turistes!

Jo sóc dels partidaris de possar un dic submergible. Corren rumors que tenen por  que l'aigua de Cala Agulla quedi embassada i torni verda, perquè segons tenc entès així va passar a sa Font de Sa Cala...



Però, per favor vivim al 2010. Ara per ara, i avui en dia, això no és així.
DONAU-LI VIDA A CALA AGULLA. AIXÒ ÉS EL QUE NECESITAM!

Començau ara! I no quan els turistes són aquí! 
Que això és vergonyós!

Us deixo unes imatges del darrer temporal  i una del torrent de sa Mesquida que duia molta d'aigua aquests darrers dies