L’altre dia, una vegada més i van..., me'n vaig dur una nova decepció d'aquest equip de govern.
Però el motiu pel qual he decidit fer-ho públic és que en aquesta ocasió em sent perjudicat i agreujat, amb la sensació i certesa de no haver rebut el mateix tracte en una situació més o manco similar.



Segons tenc entès, resulta que el pis on visc (foto de dalt) no té el corresponent final d’obres perquè les baranes d’alumini són blanques i segons la normativa local haurien de ser obscures. Per raó d’impacte visual o alguna cosa així. No passa el mateix amb les persianes perquè són de fusta. Contradiccions de la norma però bé. És el que hi ha.


Però resulta que tots els edificis municipals del voltant: institut, poliesportiu i piscina, TOTS, tenen major impacte visual que les quatre ditxoses baranes per les quals no disposam de fi d’obres i, en un futur no massa llunyà, tampoc tendrem dret a sol•licitar el corresponent comptador de llum de GESA per no tenir la corresponent cèdula d’habitabilitat.
Potser, desprès, en no tenir llum algú es posi nerviós (jo fa temps que estic fins als nassos).

Però bé, fins ara la resposta des de l’Ajuntament era que en els seus edificis les baranes no eren blanques sino que l'alumini s'emprava en altres elements exteriors, tot i que és evident que tenen major impacte visual per una simple raó, la quantitat de mque tenen.

 






 Solució? Canviar les baranes i problema solucionat. Collonut!.

Inconvenient? El promotor no vol gastar tant i diu que ell pinta les baranes i ja tenim final d’obra cosa a la qual ens negam perquè d’aquí a x temps la pintura botarà de l’alumini i:
- Qui se’n farà càrrec del seu manteniment?
- Quin serà el vertader impacte visual? L’actual (tot blanc) o el futur (verdes amb clapes blanques o blanques amb clapes verdes) segons vagi botant la pintura.

Bé fins aquí he exposat un problema particular, però la meva sorpresa ve quan el passat divendres dia 13 d’agost s’inaugurà el Centre Cultural Cap Vermell.

No tenia deficiències estructurals quasi irreparables?

Com és que els nostres governants deixen entrar a centenars de persones, entre elles jo, dins d’un edifici públic supòs que sense final d’obra, si és així són uns IRRESPONSABLES i si no és així és que han fet xanxullos? (quina de les dues opcions triuau?)

Jo creia amb la política, és més, crec amb la política, el que passa és que no crec amb aquests polítics perquè han oblidat dues coses:
- Que estan per ajudar i no per posar més traves.
- Que són ells amb els seus actes, no amb paraules, els que han de donar exemple.


Fernando D. Martínez Colom



* P.D.
Per cert, així i tot vull manifestar que m’estim més els Centre Cultural Cap Vermell obert que la Piscina Municipal tancada, qüestió de sentit comú, sinó no importa fer aquestes inversions milionàries.

Per acabar, mirau, que net estava l’aparcament de devora la piscina a principi de legislatura i com està ara: ple de brutor i, fins i tot, algun arbre que ja tapa el fanal, seria qüestió de podar-los que ja fa quatre anys que ningú els toca.



Clicau damunt per ampliar la foto