La foto de la legislatura
(El Trío Calaveras)

Sens dubte, aquesta serà la imatge de la legislatura 2007-2011. El pacte de l’oposició contra l’equip de govern. Com un estol de Juanpalomos. Volen aguiar-s’ho i menjar-s’ho ells tot sols, però sense embrutar-se les mans.

Aquesta és la qüestió: Si tant s’avenen i canten tan afinats com El Trío Calaveras, per què no s’apleguen i presenten una moció de censura? Tenen tota la capacitat per a fer-ho.

Un dia es posen a organitzar Can Creu d’Inca, porque yo lo valgo. I que es faci tal com jo dic. Què importa si hi ha un equip de govern amb plans determinats! Volem que així es distribueixi i sols falta que diguin on va el cossiol, si damunt la taula o darrere. On queda el compromís d’un nou ajuntament que tots duien al seu programa electoral? Ha de caure l’actual edifici? Un edifici que per cert fa vergonya de dur-hi qualsevol persona que no el conegui.

N’Orts, que estic segur que ho fa com a a venjança personal, ja tenia despatx a Can Creu d'Inca quan va provocar la seva expulsió (per cert, l’auto judicial ha quedat en no res). Però, és clar, si no hi he d’anar jo, que no hi vagi ningú.

Seria convenient que alguna vegada fessin cas al bé comú i no a les pressions de diversos sectors immobilistes del municipi.

La darrera és el comunicat sobre l’escola d’estiu. La qüestió no és si hi ha altres partides. La qüestió és, per què la llevàreu dels pressuposts? És infame dir que els doblers s’agafin d’altres partides. Per què no reduíreu aquestes altres partides i mantinguéreu la de l'escola d'estiu? I aquesta pregunta va per tot el consistori. És que ningú fa feina? Ningú se n’adonà? O tots callaren per veure qui en treia més rèdits?

Em diuen que si no hi ha una partida pressupostària no es pot treure a concurs l’activitat. Ni tampoc es poden demanar ajuts. Ara han de fer modificacions de pressuposts.

Parlant de pressuposts, tampoc entenc com el mes de desembre s’aproven un pressuposts i al cap de tres mesos redueixen la partida d’ingressos en més de 150.000 € de la concessió de les platges. I ara a tornar quadrar els comptes. No en sabeu més, tots plegats? Alguna vegada demanareu disculpes i reconeixereu que us heu equivocat?

Mentrestant, ja que fan la feina mal feta, seria convenient que no cobrassin (uns el sou i els altres l’assistència a plenaris).

Ah! al peu de la foto de la legislatura hauria de dir:

EU-Els Verds de Capdepera recolza els sectors més ultraconservadors de Capdepera (PP-Es Grup) dificultant la gestió de l’equip de govern (PSOE-UCap-UM-PSM-EnM). La portaveu d’EU-Els Verds, Maria Orts, que participa com a directora insular en el pacte de progrés del Consell, no el vol al seu municipi i té tot el suport del seu partit.

 Un ciutadà indignat