Seria recomanable que els polítics que formen part de l’equip de govern actual escoltassin un parell de cops cada dia la cançó "La calle del olvido" (si no la tenen jo els la podria proporcionar) i tinguessin en compte que el carrer Arquitecte Alomar és un dels de més trànsit  del municipi i a la vegada un dels mes conflictius.

    Com molts de vosaltres sabreu, al carrer Arquitecte Alomar, l’hivern passat, hi va haver l'atropellament d’un jove que anava amb el seu ca i quasi el maten; aquest estiu hi ha hagut un intent de violació a un jove; de deu dies nou, l’enllumenat públic no funciona, els cotxes aparquen on els passa pels collons, i la policia local no acudeix quan els veïns la requerim per tal que vegi de quina manera hi ha llocs per on tan sols no hi passa un cotxe...; també no sé si l’equip  govern s'hauria de plantejar el canvi de nom del carrer (una alternativa podria ser “Son merda de ca i altres herbes"); els moteros del poble hi venen a comprovar fins a quina velocitat arriba la moto; en definitiva, això és una vertadera vergonya, senyors polítics. No se ni m’importa de la manera que pensau arreglar tot això, però ara que acaba la temporada ja no cal que feu res, o aquesta és la dinàmica, que com que ja ha acabat la temporada, als que vivim tot l’any aquí que ens donin pel cul.
    N’estic fart que vagis per Cala Rajada i provis d’aparcar malament a una sèrie de carrers com l’Agulla, Isaac Peral, Via Mallorca, perquè en qüestió de minuts tindràs un Policia Local amb el seu bloc i et deixarà una recepta. Que no coneixen altres carrers? Per què quan passen per Arquitecte Alomar i veuen cotxes mal aparcats, que aquests si que fan nosa, passen d’ells? I així fins demà...
    Això si que pens que és una qüestió de gestió diària i de bon funcionament del municipi i no tan sols d’aquest carrer. Segur que hi ha altres llocs que també tenen molts de problemes.


Manuel Muntaner Fernández