Serà veritat que ja falta poc...?



 

   He llegit en aquesta pàgina web una notícia sobre les pintades i burots que fan alguns, suposadament, jovencells del poble. És una vertadera vergonya, a veure si qualcú els fica mà i paguen el mal que fan. He llegit que a Inca n’han agafat un parell i hauran d’abonar una bona quantitat d'euros pel mal fet. A aquests els fugiran les ganes d’embrutar, una temporada… Però jo no volia parla d’això (vosaltres  ho tractau prou bé, a l’article) sinó de la piscina. I no dels dibuixos obscens de la piscina, sinó del mateix tancament d’aquestes instal•lacions, que es tuden inexorablement, dia rere dia. 

Image

   La piscina  de Capdepera acumula tal quantitat de despropòsits que resulten mals de creure. Qüestionada des que es projectà per uns partits, que després haurien de dur-la endavant (alternança política), fent tota casta de malabarismes perquè semblàs que es reduïa el pressuposts, sense rebaixar-lo, però que no l’arribaren a posar en funcionament. I no acaba aquí , va ser heretada per l’actual pacte de govern municipal com una autèntica “patata calenta”, però el nou consistori tampoc ha arribat a posar-la en marxa dos anys després. Aviat hauran passat  tres legislatures (des del projecte a l’obertura -quan?-) i només ha servit per enterrar (ofegar) una pila de doblers. Crec que, casos com aquest són els que creen una sensació d’ autèntica impotència entre els contribuents, que veuen com el diners dels seus imposts (ara comencen a arribar rebuts, i ben salats!) es tuden.
   Ara ens diuen que sembla imminent l’obertura ... Serà veritat? Serà una falsa esperança, com des de  fa tants anys, o ara va de bo?.
   Mentre, seguirem esperant, si no acabam, com diu la cançó de Los ilegales, “esgotats d’esperar la fi!”
  Per cert, si la piscina esta tancada (?), com han pogut fer els dibuixos  des de l’interior? 



Un futur usuari