Benvolguts veïns,
Valgui per davant les meves felicitacions per aquesta pàgina web, de disseny modern i totalment actualitzat del dia a dia del terme. Seguiu així!.
No he pogut evitar fer un petit escrit o col•laboració, arran del tema de la tala dels pins de la plaça Sitjar.
No es tracta d'una crítica al nou equip de govern ni tampoc a l'oposició. Simplement és una opinió personal de tot el que s'ha comentat per part d'ambdós costats.
És veritat que, per part del nou equip de govern, realitzar com a una de les primeres actuacions la tala dels pins de la plaça, no resulta ser el més encertat. Hagués estat més intel•ligent esperar una mica, si realment ocasionaven problemes, a fí que no fos una de les primeres actuacions de l'equip de govern. També s'hagués pogut cercar alternatives a la tala com, per exemple, refaldar els pins. Eren dos pins que, com a molt, donaven molta pinasa però que havien crescut força drets i per tant, no feien massa malbé l'asfaltat i estèticament no estaven malament.

Image


A més, tinc entès que la nova regidora de Medi Ambient va estar molt calladeta i amagada durant el procés de tala i dies posteriors…i tot per la por al què diràn? No cal amagar-se!, si realment eren un incordi, doncs, senyors polítics, no vos amagueu! Això vol dir que va ser seva la decisió, dels altres socis de Govern, conjunta?…o no?...o si?, si?, no?, si?, no? Bé, no sé, ja ho diran…com que són tants…
Quant a l'oposició, s'entén que aprofitin el tema per, precisament, fer oposició. Però, com a contrapunt al que han dit, a mi em sorgeix una pregunta: i per què l'Ajuntament, mitjançant el vist-i-plau del Departament de Medi Ambient, no pot ordenar talar dos pins?. Consider que s'ha d'acabar amb el sensacionalisme verd, és a dir, que els qui fan feina en medi ambient no puguin arribar a poder decidir que la millor solució és talar uns pins. En canvi, si urbanisme ordena esbocar un edifici o casa per il•legalitat o ruïna, aquí no passa res i tothom ho veu correcte, doncs...per què medi ambient no pot ordenar talar dos pinets si finalment aquests ocasionen més mals que beneficis?.
És veritat que si hagués estat el PP qui ordenés la tala, s'hagués muntat un enrenou impressionant, ja que precisament els que més actuen mitjançant el sensacionalisme verd o mediambiental són, precisament, els Verds.
En resum, consider que la qüestió de la tala de pins ambdós costats s'han equivocat de forma de parer. Per un costat, l'equip de govern ha pogut cercar alternatives i, en darrer cas, esperar una mica més per actuar així. I per altra, l'oposició, que ha actuat com ho farien els Verds, emprant el sensacionalisme verd i no tenint un tarannà més seriós front als temes del medi ambient.
Més endavant potser parlaré de medi ambient i sobre els Verds...però simplement serà una opinió personal.

Aguambabulubabalambambú