LLIURAMENT DE MEDALLES ALS DONANTS DE SANG


.

Tendrà lloc, aquesta festeta, que preparam per als donants de sang de la nostra comarca, el proper dia 8 de setembre, dissabte, a les 17 hores, en el Teatre Municipal de Capdepera, on se servirà un refrigeri als assistents. Evidentment, hi estau convidats tots els donants de sang del nostre municipi. Es lliuraran medalles a les persones de la comarca que hagin fet 50, 25 i 10 donacions.


Aquest acte el farem conjuntament entre els delegats de Capdepera i Cala Rajada, i hem volgut fer-ho així, i no per separat, per tal de fomentar la unió i la companyonia entre tots els donants. Aquest és el meu propòsit com a delegat a Cala Rajada de la Germandat dels Donants de Sang de Mallorca.
Així mateix, se lliuraran plaques d'agraïment al l'Ajuntament gabellí, al Punt d’Atenció Continuada (PAC) del municipi, com també a la Unitat Bàsica de Cala Rajada, ja que durant les donacions de sang aquests col·laboren desinteressadament perquè sigui un èxit la tasca d'extracció que es du a terme al llarg de l’any.

D'altra banda, en aquest acte hi col·laborarà la coral "Sol Naixent", dirigida per Pep Llull, i amb Jaume Bonnín co0m a solista, que hi posaran el contrapunt musical. 

Us esperam a tots i moltes gràcies per les vostres donacions de sang.

Nicolás Nadal Ferrer