Vodevil a Capdepera




Una vegada més, Capdepera torna ser el centre d’atenció de la irrisió mallorquina. Després de formar un govern municipal en què hi havia més partits que regidors, resulta que a l’hora de fer el canvi de vara, no hi ha acord. Tots sabem que les comunistes són les responsables primeres d’aquest  desori. Bé, ara resulta que en un intent desesperat del govern en minoria (compost d’una amalgama d’ideologies), es procura captar un polític de l’oposició. Això què és? Ens volen prendre per betzols, altra vegada? Un altre pic ens trobam davant una maniobra maquiavèl·lica que ens durà a la casella de sortida. L’embolic de partits que es van unir per anar contra el partit més votat (PP) mai ha aconseguit arribar a un consens sensat. L’únic que els unia era el seu odi cap al Partit Popular de Capdepera, però ara s’han posat les cartes damunt la taula i s’ha vist la veritat.

Ja ho vaig dir fa temps: “qui amb comunistes es colga, banyat s’aixeca”. El temps m’ha donar la raó. Som la vergonya de l’illa. A tots els municipis s’ha duit a bon fi el canvi de batlle, excepte a Capdepera. Les múrries maniobres que s’estan perpetrant aquests dies només ens conduiran a una llarga agonia d’un govern municipal que mai hauria d’haver existit.  

En el cas hipotètic que el senyor Gallego arribi a esgrimir (sí, ho dic bé, esgrimir) la poderosa vara, serà per una carambola que cap votant de cap partit, excepte els d’UCAP-UM (3 de 17 regidors) hauria desitjat.

La situació davant la que ens trobam em convida a organitzar una campanya de l’estil “Apadrina un batlle”, per com resulta de lamentable l’espectacle.

No és hora de plantejar-se una nova llei electoral?

Paolo Zerbato Cano