En la darrera reunió d'ERC, Esquerra República de Cala Rajada, es va tractar el tema dels repetidors de televisió de sa Cova Negra. Ja fa molts d’anys que no funcionen adequadament, sense que s'hi hagi donat una solució.
   Pensam que en lloc d’invertir tant en focs artificials durant tot l’any, mirau quants se'n fan, cosa que representa, com diuen els castellans, “mucho ruido i pocas nueces”. Els focs molesten l’entorn medi ambiental, pel renou per als ocells que ja s’han colgat als arbres; per als cans, que fugen de “ca seva” i estan un parell de dies a tornar; i ara, amb els focs aquàtics, emprenyant els peixos. Seria millor dedicar un poc d’aquests doblers a arreglar la televisió.
  Tenim ara els canals de Catalunya fotuts, a vegades sense imatge i sense so, no crec que sigui una ofensiva per eliminar la nostra llengua tan estimada.
  Prest entrarem a la tardor, tindrem moltes hores per serure davant el televisor, bé pel futbol o les pel•liculetes, i és per això que demanam, i que ens disculpin si no esperam els cents dies de rigor, al regidor del consistori capdeperí responsable d’aquesta àrea, que posi fil a l’agulla i resolgui aquesta crònica anomalia.
  Sé que els que estau elevats podeu connectar amb Menorca, que gaudeix ja fa temps de les noves tècniques televisives, però per a la gent de  Cala Rajada que queda enclotada no és possible. Tingueu pietat de nosaltres. Moltes gràcies companys politics

Joan Espiritusanto