QUI MANA ÉS L'EQUIP DE GOVERN

En referència al titular de premsa (Diari de Balears) "L'oposició comanda",  discrep rotundament. Qui mana  és l´equip de govern i en el seu cas el sr. batle. És cert que pot encertar més o menys, però té la capacitat d´arribar a acords que són convenients i necessaris per a la bona gestió i per a la finalització dels projectes planificats i pressupostats, d´aquí la prioritat d´aprovar els  pressupostos d´enguany. És deure del sr. batle l´harmonització de totes les àrees de l´ajuntament i també del bon funcionament dels debats en les comissions informativas, i com  no pot ser d´altra manera, en els plens de l´ajuntament. Si es bloqueja el finançament dels projectes, tard o d´hora repercutirà amb un més que possible retràs en la finalització de les obres, i aixó és molt  negatiu per a tots, perquè aporta un encariment de costos directes, un augment i revisió de preus, augment del malestar dins la població per l´allargament de les molèsties que  solen acompanyar les obres, en definitiva rès de bó. I aixó els  ciutadans ho tenen en compte.

El sr. batle té una  capacitat de raonament i de diàleg força demostrada i per aquest mateix motiu  no puc acabar d´ententre la situació actual. Tan difícil és consensuar els temes i arribar a acords sobre les qüestions  importants de l´ajuntament ,  per antagòniques que siguin les postures dels diferents grups de la sala?

La correcta  gestió  per part de l´equip de govern és tirar endavant els projectes  que s´han planificat, per tal de millorar el benestar i la comoditat dels  gabellins i gabellines,  que d´això  es tracta,  de la manera més ràpida i adequada possible. Esper que el titular de premsa  sigui un punt de partida que canviï la dinàmica del dia d´avui.