Company/a,

   Saps que és a punt de celebrar-se a Palma el III Fòrum Social de Mallorca, els propers dies 12, 13, 14 i 15 de març, a la seu de la Delegació territorial de l'ONCE (carrer de Manacor, 8).










  Aquesta tercera edició de l'FSMa gira entorn de la defensa i recuperació dels  serveis públics i socials, a l'àmbit de l'Educació, el Transport, la Sanitat,  els Serveis Socials i la Informació.
Com manifesta un dels seus representants, Xisco Mengod, ens cal saber l'estat  de la qüestió a Balears, i estudiar propostes per a la consolidació del  correcte funcionament dels serveis públics entre nosaltres.
   Precisament en uns moments de crisi econòmica greu, que, entre d'altres consequències, provoca moltes dificultats als sectors més febles de la societat mallorquina, europea i global; cosa que posa a prova la  solidesa o feblesa del nostre "sistema de benestar".
   Ens agradaria comptar amb la teva participació.
  Tambè que en facis el màxim de difussió entre les teves amistats i organitzacions.
    T'adjunt el cartell i el programa, que també pots trobar a  http://www.forumsocialdemallorca.org, una web que et convid a visitar de tant  en tant.
  A veure si ens hi veim. Salut.

CIL BUELE


Image