La veritat és que no sé com fer arribar el meu agraïment més sincer tant a Cap Vermell com als seus lectors, i especialment a aquests més dos-cents votants que han ajudat a decidir la portada d’aquest darrer treball que duu per nom “EMBOLICAT”.
          Un cop més m’emociona i al mateix temps em responsabilitza la gran predisposició de tots vosaltres a col·laborar en aquest nou projecte, que fins i tot, i gràcies a Cap Vermell, s’ha convertit en un aventura de la qual vosaltres, ara més que mai, en formau part. Per això, moltes, moltes gràcies.

            Vosaltres heu decidit que la portada del nou disc sigui “la del moix”, i així serà, per tant aprofit per convidar-vos al concert gratuït que el proper dia 14 de març servirà de presentació d'“EMBOLICAT” al teatre de Capdepera, on, si tot va bé, podreu tocar i comprovar amb les vostres pròpies mans el nou àlbum. 
            

            Una manera d’agrair la vostra aportació és, potser, donar la possibilitat d’escoltar en primícia un dels temes enregistrats (“Jo no puc”) i que forma part d'“EMBOLICAT”. Clicau damunt la portada i esoltau-lo.
 

                 Idò res més de moment, i fins dia 14 de març!