Nota de premsa dia 1 d'agost de 2007, de l'Ajuntament de Capdepera en referència a la tallada dels pins de la plaça des Sitjar

Pins de la plaça des Sitjar

Nota de premsa dia 1 d'agost de 2007.

Avui dia 1 d'agost s'ha procedit a la tallada de dos pins a la plaça des Sitjar de Capdepera. Un dels pins era d'una antiguïtat considerable.
Les raons de la tallada no ha estat arbitrària ni presa a la lleugera.
s'ha comprovat el mal provocat als veïnats , alguns d'ells feia anys que demanàven aquesta acció. precisament a un veïnat les arrels li han entrat a casa seva fent malbé les cisternes i el terra. Per altra banda la Plaça des Sitjar que és on habitualment es realitzen les festes i tot tipus d'activitats es trobava en un estat lamentable degut  a l'acció de la força de les arrels , aixecant l'asfalt i inclus fent perillar en un moment donat la seguretat dels nostres ciutadans i vehicles que constantment aparcaven. Per tot això, l'Ajuntament actual procedirà a asfaltar novament la zona , anivellar-la i a la`plantació de nous arbres d'espècies menys danyines que els pins, que com tot sabem, tenen difícil compatibilitzar el seu creixement a zones densament poblades.
Dir també que aquesta decissió, ha estat difícil de prendre, però, que ja s'havia plantejat a anterior consistoris sense que aquest haguessin actuat per ser impopular.
DEPARTAMENT COMUNICACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE CAPDEPERA