Juanita és nova integrant de la directiva de “Ca Nostra” i la seva filla regidora de l'Ajuntament de Capdepera.











La renovació, mitjançant saba nova i jove, de l'Associació de la Tercera Edat de Capdepera – en el moment mateix de remetre'ls aquesta carta oberta – haurà propiciat que Juana, o Juanita, Estela (segons ens expliquen dos directius veterans de “Ca Nostra” ”) sigui la nova presidenta o, si no, la segona de bord de Pedro Llabata, el qual prefereix continuar a la “palestra”.

Juanita Estela és la progenitora de Maria Elionor Hernández Estela, regidora pel Grup “Es Pí”, juntament amb Bartomeu Moll, a l'Ajuntament de Capdepera.

Per tant, mare i filla, podran controlar i donar més eufòria al funcionament de Club “Ca Nostra”.

Esperem que, totes dues, cadascuna des del càrrec que ocupa, es preocupin del bon funcionament i, especialment, de la revitalització de l'adormida associació.

A la primera Junta a celebrar, després de l'Assemblea General del dia 13, - si ja no ho ha fet personalment - Juanita Estela es preocuparà per l'estat en què es troben els 125.000 € per la venda de Ca'n Tasà a l'Ajuntament de Capdepera. I, alhora, des de l'oposició municipal, la filla d'aquella, Maria Elionor, s'hauria d'interessar per aquest mateix tema al primer ple a celebrar pel consistori. N'haurà de parlar amb Eduardo Cabrero Martín qui ha substituït, aquests dies, el seu número u de partit, Tomeu Moll, és clar.

És un avís per a nous navegants de la nau de “Ca Nostra” que no desitgin trobar-se amb alguna sorpresa.

Agraïm a Cap Vermell la publicació d'aquesta i sentim haver-la redactat en castellà

Capdepera, 13 de juliol de 2023


P.J.T. N. / C.C.A. / J.M.G.H. (Socis 424, 408 i 604)