Image
EL TENNISTA RAFEL NADAL PARTICIPA A LA CAMPANYA DE L’OBRA CULTURAL BALEAR CAFÈ PER LA LLENGUA EL SEU ENTRENADOR, TONI NADAL, TAMBÉ S’HI ADHEREIX

LA INICIATIVA TÉ COM A OBJECTIU DINAMITZAR L’ÚS DE LA LLENGUA CATALANA A TRAVÉS D’UNA CAMPANYA DE PARTICIPACIÓ POPULAR A FAVOR DE LA LLENGUA

 L’esportista mallorquí més internacional, el tennista, Rafel Nadal, i el seu oncle i entrenador, Antoni Nadal, han participat en la campanya de l’Obra Cultural Balear “Cafè per la Llengua”. El número 1 del tennis mundial, Rafel Nadal, se suma així, a una iniciativa de l’entitat amb la finalitat de dinamitzar l’ús del català a les Illes Balears.
   La implicació del gran tennista mallorquí Rafel Nadal en la campanya és només una primera passa: durant els propers mesos està previst que altres personalitats destacades del món social i cultural insular donin suport a aquesta iniciativa.
  Rafel Nadal i Toni Nadal, varen fer un dels primers cafès per la llengua amb representants de l’Obra Cultural Balear, i en un ambient distès varen intercanviar punts de vista sobre la necessària recuperació de la nostra llengua.
   La campanya Cafè per la llengua va ser presentada públicament el passat dimarts 9 de desembre a Can Joan de s’Aigo, en un acte que va comptar amb l’assistència de nombroses personalitats de la vida social i cultural mallorquina. “Cafè per la llengua” té com a finalitat promoure la participació popular en matèria de llengua. Amb aquest objectiu, està prevista l’organització de trobades amb grups de persones i amb entitats representants de sectors molt diversos de la societat mallorquina a qui es convidarà a fer un cafè i a parlar de llengua. La campanya pretén arribar a entre 12.000 i 15.000 persones durant l’any 2009.
 Arreu del món, a totes les cultures, fer un cafè és signe de conversa amistosa i d’intercanvi civilitzat d’idees. És per això que l’Obra Cultural Balear convida tothom a fer un cafè per parlar, sense prejudicis, d’aquelles qüestions que preocupen entorn de la llengua. Perquè és important que els ciutadans participin i hi diguin la seva, l’entitat demana una estona per parlar de llengua amb entitats, familiars, amics i coneguts.
 A la fotografia en  Rafel Nadal i Toni Nadal compartint el cafè per la llengua amb el president de l’OCB, Jaume Mateu, i el coordinador de l’entitat, Tomeu Martí.

Image