L'Ajuntament de Capdepera afavoreix l'ocupació de persones a l'atur per realitzar projectes d'interès general i social per al municipi

  L'Ajuntament de Capdepera ha participat en un pla de reactivació de l'ocupació que permet potenciar la requalificació professional mitjançant la contractació de persones del municipi en desocupació i sense cap tipus de prestació.
  Amb una subvenció de la Conselleria de Treball i Formació, i impulsat per el SOIB, el consistori gabellí ha facilitat ja la contractació de deu persones: dos zeladors, un auxiliar informador, un administratiu dinamitzador, un tècnic assessor, un monitor coordinador, un peó i tres oficials de primera.
  Les persones contractades a través d'aquest pla treballen en projectes d'interès general i social per al municipi. Així, un d'aquests projectes d'interès per a la localitat gabellina és la informació i divulgació, que ja ha començat, entre els ciutadans perquè coneguin els detalls del nou sistema de gestió de residus, entre els quals s'inclou l'ampliació de la recollida selectiva a domicili en el centre de Cala Rajada i Sa Pedruscada a partir de gener de 2009. Els informadors acudiran domicili a domicili per informar els veïns beneficiats per aquest sistema.
   Altres projectes en els què participaran les persones contractades serà en les tasques per a l'actualització del patrimoni municipal o a les obres d'embelliment de carrers del municipi i millora del paviment, camins rurals, etc., així com, entre d’ altres, en un projecte de desestacionalización turística, per divulgar entre els turistes els recursos culturals que ofereix el municipi.
  D'altra banda, aquest mateix dilluns, 1 de desembre, es va firmar un conveni entre l'Ajuntament de Capdepera i el Govern balear per contractar a més aturats, amb la qual cosa, el consistori gabellí contractarà altres set persones, un treballador familiar, dos auxiliars enquestadors, un auxiliar informador intercultural,un peó, un auxiliar de dinamització cultural i un monitor ocupacional, que també treballaran en projectes locals d'interès general o social.

Departament de premsa. Ajuntament de Capdepera.